Welkom terug!

Nieuw in de release van deze week:

  • Er zijn twee nieuwe apps toegevoegd aan de Deployteq store, in de 'Neem contact met ons op'-sectie. Neem contact op met je account manager voor meer informatie.
    • Cvent Eventmanagement met Deployteq marketingautomatisering: Van conferenties tot netwerkevenementen, interne programma's en webinars, vereenvoudigd Cvent eventmanagement-software je evenementplanningsproces. Deze integratie is rechtstreeks gebouwd met Deployteq. Een Cvent-licentie is vereist om volledig gebruik te kunnen maken van alle functies. Uitgebreide Cvent-informatie is te vinden op de Cvent-website https://www.cvent.com
    • BlueConic CDP met Deployteq marketingautomatisering: BlueConic bevrijdt first-party data vanuit verschillende systemen en maakt het toegankelijk waar en wanneer het nodig is, om klantrelaties te transformeren en zakelijke groei te stimuleren. 
      Deze integratie is rechtstreeks gebouwd met Deployteq. Een BlueConic-licentie is vereist om volledig gebruik te kunnen maken van alle functies. Uitgebreide BlueConic-informatie is te vinden op de BlueConic-website https://www.blueconic.com/customer-data-platform.

Wist je dat?

  • Wil je deel uitmaken van het gesprek? Ga naar de 'Let's talk'-sectie in de Deployteq Community en laat jouw ideeën achter over wat een Deployteq mobiele app zou moeten kunnen! Je kunt hier uiteraard ook een nieuw discussieonderwerp starten.


Een fijne week toegewenst!

Release datum: 2023-12-17